TRANSPORT OVER
DE WERELD

OceanNet verzorgt transporten over de gehele wereld. Via schip, trein, vliegtuig en truck. Ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde en ervaren partners maakt dat OceanNet in staat is aan iedere wens van de klant te voldoen. Ieder transport van de klant, waar dan ook naar toe, professioneel en gedegen te verzorgen.

Onze ervaring met transport van grote voertuigen als auto´s, trucks, bussen en gemotoriseerde industriële machines, vooral via flatracks, is wereldwijd bekend.
Ook zijn wij gespecialiseerd in vervoer van zeer exclusieve auto’s. Er bestaat geen exclusief automerk in de wereld dat niet al eens door OceanNet is vervoerd.
Niet voor niets heeft OceanNet een naam hoog te houden op het gebied van speciale vervoermiddelen als flatracks. Maar wij draaien onze hand ook niet om voor breakbulk cargos, conventioneel, zwaar, (heavy) lift en out of cauge. Full Container Load movements (FCL) en Less Than Full Container movements (LCL)  zijn onze core business.

OceanNet is thuis in elke vorm van containervervoer. Maar de essentie is en blijft: OceanNet helpt u met het verwezenlijken van al uw logistieke behoeften. Daar zijn we voor. Daar gaan we voor!

OceanNet is gespecialiseerd in transporten van en naar de Kaukasuslanden, de landen rond de Zwarte Zee, en heeft daar ook vestigingen. De belangrijkste landen zijn Georgië, Azerbeidzjan en Armenië. Vanzelfsprekend opereren we vanuit heel Europa en ook vanuit Amerika en China:
Georgië (lees meer)
Azerbeidzjan (lees meer)
Armenië (lees meer)

Georgië wil zich serieus positioneren als een belangrijke partner in de Nieuwe Zijderoute, het initiatief om de oude Zijderoute te revitaliseren. Met de afronding van de nieuwe zeehaven in Anaklia, zou Georgië een nog aantrekkelijkere schakel vormen tussen Azië en Europa.
OceanNet heeft specialistische kennis over deze Anaklia Deep Sea Port en de bouw er van. Zodra de haven volledig operationeel is, adviseren wij u graag over transport van en naar deze nieuwe Georgische haven aan de Zwarte Zee.

OceanNet biedt als extra service naar haar klanten:
– Shipper Owned Container (lees meer)
De nieuwe Zijderoute (lees meer)

Ieder verzoek voor transport van goederen nemen wij serieus, pakken wij professioneel op. Wij dragen de meest optimale en kostenefficiënte oplossing aan. Of deze oplossing nu standaard is of dedicated op de klant wordt afgestemd.

Belangrijk voor u is dat de flexibiliteit van OceanNet de basis vormt om ieder verzoek van een klant te kunnen realiseren. Iedere wens van de klant waar te maken. Dat is ons ultieme doel. Wij zijn een totaaloplosser.

Nee zeggen is voor OceanNet absoluut geen optie! Wij staan altijd voor u klaar! Aan bureaucratisch geneuzel hebben wij een hekel. OceanNet staat voor korte lijnen. In alles. Onze klanten kunnen wij bijvoorbeeld op lokaal niveau, in hun eigen taal, hulp bieden.

Linksom of rechtsom uw transport moet goed worden verzorgd. U moet tevreden zijn. Niet meer en niet minder. Daar zijn we binnen OceanNet iedere minuut van de dag mee bezig!

Neem contact op