De Nieuwe Zijderoute

Georgië en de nieuwe Zijderoute. OceanNet speelt een rol van belang bij deze nieuwe ontwikkelingen.

Georgië wil zich serieus positioneren als een belangrijke partner binnen de Nieuwe Zijderoute, het initiatief om de oude Zijderoute te revitaliseren. Met de bouw van een nieuwe zeehaven in Anaklia zal Georgië een aantrekkelijke schakel worden tussen Azië en Europa. Met deze stap worden de economische banden tussen Georgië en China sterk aangetrokken en een aantal Amerikaanse en Chinese bedrijven ontwikkelen grote ondernemingen in Georgië. OceanNet juicht deze ontwikkelingen toe en met onze kennis van het transport in deze regio bieden wij u binnenkort nieuwe mogelijkheden.

In de nabije toekomst betekent de bouw van een nieuwe zijderoute in China unieke samenwerkingsprojecten voor het vervoer van en naar Azerbeidzjan, Georgië en Kazachstan. Met de Deep and Comprehensive Free Trade Agreement (DCFTA) van Georgië met de EU wordt het een logistieke hub die Azië verbindt met de EU en daarbuiten. Natuurlijk speelt OceanNet een belangrijke rol in deze plannen.

Voor al uw vragen over ´De Nieuwe Zijderoute´, neem contact op met één van onze professionele en uiterst vriendelijke medewerkers. Telefonisch via +31 (0)78 6446244 of via email info@oceannet.nl. Al onze specialisten met hun contactgegevens vindt u tevens hier.