ONS UITGEBREIDE
NETWERK

OceanNet opereert als onafhankelijke NVOCC operator over de hele wereld. De Europese, Aziatische en Amerikaanse markt kent geen geheimen voor ons.
Zoals eerder aangegeven werkt OceanNet met gespecialiseerde en ervaren partners. Hierdoor bieden we een wereldwijd netwerk aan en kunnen we er voor zorgen dat iedere wens van de klant wordt verwezenlijkt.

Wij hechten veel waarde aan ons netwerk. OceanNet is continu bezig haar netwerk van agenten te optimaliseren. Ook ons vervoersnetwerk en onze partners hierin geven wij 24/7 aandacht; waar we uit kunnen breiden, doen we dat. Alles om een beter netwerk te garanderen en te realiseren; nog beter dan het al is.
OceanNet is voortdurend actief nog meer lokale contacten operationeel te krijgen in belangrijke (haven)steden. Ons wereldwijde netwerk moet iedere dag nog beter zijn en nog beter functioneren dan de dag daarvoor! Ook dat is Forwarding+.

De meeste afvaarten vinden plaats vanuit Rotterdam, Antwerpen, Bremerhaven, Hamburg, Shanghai, Qingdao, Jacksonville, Houston en Zeebrugge.

Daarnaast heeft OceanNet de afgelopen 35 jaar een aanzienlijk belang opgebouwd in de Kaukasus (met namen Georgië, Azerbeidzjan & Armenië). Voor dit deel van de wereld, deze unieke markt, worden wij binnen de logistieke wereld als de specialist gezien.
OceanNet is als een van de weinige forwarders in de wereld in staat transportmogelijkheden over de gehele Kaukasus te verzorgen.

Niet vreemd dus dat we naast ons hoofdkantoor in de Rotterdam regio, meerdere vestigingen hebben, waaronder in Amerika, Azië en de Kaukasus (Georgië & Azerbeidzjan). Het vervoer binnen en naar deze laatste regio neemt almaar toe. Door onze kennis van en ervaring in deze regio is OceanNet in staat het achterland, de zogenaamde STAN landen, optimaal te bedienen.

Wij durven dan ook met recht te zeggen: OceanNet is een wereldwijde forwarder met net dat beetje extra. Forwarding+ dus.

Neem contact op

Ieder verzoek voor transport van goederen nemen wij serieus, pakken wij professioneel op. Wij dragen de meest optimale en kostenefficiënte oplossing aan. Of deze oplossing nu standaard is of dedicated op de klant wordt afgestemd.

Belangrijk voor u is dat de flexibiliteit van OceanNet de basis vormt om ieder verzoek van een klant te kunnen realiseren. Iedere wens van de klant waar te maken. Dat is ons ultieme doel. Wij zijn een totaaloplosser.

Nee zeggen is voor OceanNet absoluut geen optie! Wij staan altijd voor u klaar! Aan bureaucratisch geneuzel hebben wij een hekel. OceanNet staat voor korte lijnen. In alles. Onze klanten kunnen wij bijvoorbeeld op lokaal niveau, in hun eigen taal, hulp bieden.

Linksom of rechtsom uw transport moet goed worden verzorgd. U moet tevreden zijn. Niet meer en niet minder. Daar zijn we binnen OceanNet iedere minuut van de dag mee bezig!

Neem contact op