Container Transport Armenië

OceanNet verzorgt uw (container) transport naar Armenië. Door onze jarenlange ervaring in Armenië en omringende landen zijn wij in staat uw transport snel, efficiënt en gedegen te verzorgen. We kunnen uw goederen zowel via de weg als via zeevracht vervoeren. OceanNet heeft naast het hoofdkantoor in Papendrecht diverse kantoren in de Kaukasuslanden, waaronder in Tbilisi en Baku.

Logistiek in Armenië en omringende landen zit in onze genen. Alle ins en outs zijn ons bekend en daarom kunnen wij u beter van dienst zijn dan ieder andere logistieke dienstverlener. Zowel voor uw (container) transport als import en export van Nederland naar Armenië als van Armenië naar Nederland. OceanNet heeft wekelijkse ((FCL) full container load transporten naar Armenië, met name Yerevan

Transport (FCL) van alle goederen is bij ons in goede handen. Wij zijn bovendien specialist op het gebied van transport van grote voertuigen als auto´s, truck, bussen en gemotoriseerde industriële machines. Hiervoor maken we vooral  gebruik van flatracks.

Voor transport over water naar en van de Kaukasus landen en via de Nieuwe Zijderoute gaat eerdaags gebruik gemaakt worden van de nieuw te bouwen zeehaven in Anaklia, de Anaklia Deep Sea Port. Als specialist in transport in alle landen in de Kaukasus weet OceanNet alles over de ontwikkeling en bouw van deze nieuwe zeehaven. Sterker, OceanNet bouwt er aan mee!

Voor al uw vragen over transporten (FCL) naar of van Armenië, via flatracks of andere vervoermiddelen, én de nieuwe Anaklia Deep Sea Port, neem contact op met één van onze professionele en uiterst vriendelijke medewerkers. Telefonisch via +31 (0)78 6446244 of via email info@oceannet.nl. Al onze specialisten met hun contactgegevens vindt u tevens hier.