Container Transport Azerbeidzjan

OceanNet verzorgt uw (container) transport naar Azerbeidzjan. Onze jarenlange ervaring in Azerbeidzjan en omringende landen zorgt ervoor dat wij in staat zijn uw transport snel, efficiënt en gedegen te verzorgen. We kunnen uw goederen zowel via de weg als via zeevracht vervoeren. OceanNet heeft naast het hoofdkantoor in Papendrecht ook een kantoor in Azerbeidzjan, te weten Baku waar een aantal medewerkers u graag van dienst zijn.

Logistiek in Azerbeidzjan en omringende landen zit in onze genen. Alle ins en outs zijn ons bekend en daarom kunnen wij u beter van dienst zijn dan ieder andere logistieke dienstverlener. Zowel voor uw (container) transport van Nederland naar Azerbeidzjan als van Azerbeidzjan naar Nederland. OceanNet heeft wekelijkse ((FCL) full container load transporten naar Baku in Azerbeidzjan.

Transport (FCL) van alle goederen is bij ons in goede handen. Wij zijn bovendien specialist op het gebied van transport van grote voertuigen als auto´s, truck, bussen en gemotoriseerde industriële machines. Hiervoor maken we vooral  gebruik van flatracks.

Voor transport over water naar en van de Kaukasuslanden en via de Nieuwe Zijderoute gaat gebruik gemaakt worden van de nieuw te bouwen zeehaven in Anaklia, de Anaklia Deep Sea Port. Als transportspecialist binnen de Kaukasus weet OceanNet alles over deze nieuw te bouwen zeehaven. Sterker nog: OceanNet bouwt er aan mee!

Voor al uw vragen over transporten (FCL) naar of van Azerbeidzjan, via flatracks of andere vervoermiddelen, én de nieuwe Anaklia Deep Sea Port, neem contact op met één van onze professionele en uiterst vriendelijke medewerkers. Telefonisch via +31 (0)78 6446244 of via email info@oceannet.nl. Al onze specialisten met hun contactgegevens vindt u tevens hier.